Pianoflytt Stockholm

Specialisten på piano- och flygeltransport | 0733 – 157 151

Pianoflytt och magasinering

 

Trygg flytt av tunga musikinstrument

Vi erbjuder heltäckande tjänster för flytt av klaviaturinstrument, oavsett om de behöver flyttas från en våning till en annan i samma byggnad eller en längre sträcka. Vi kan också hjälpa dig med att flytta enstaka möbler och kassaskåp. Flytt av kassaskåp och instrument är det inte alla flyttfirmor som åtar sig att göra och det är inte heller alla som har rätt kompetens, utbildning och erfarenhet inom området. Hos oss vet du att du får hjälp av personal som har goda kunskaper för att flytta denna typ av föremål på rätt sätt.

Om du behöver en plats för att förvara ditt instrument under en viss tid har vi lagerlokaler som är anpassade för det ändamålet. Det är viktigt att pianon och flyglar förvaras vid jämn temperatur och med rätt luftfuktighet. Våra lokaler uppfyller dessa krav så att ditt instrument hålls i gott skick till det ska tas i bruk igen.

Kontakta oss så kommer vi ut och gör en kostnadsfri besiktning, rådgivning och ett prisförslag för de behov du har. Våra kunder kontaktar oss för såväl stora som små uppdrag – allt från flytt av enstaka instrument till förflyttning av hela lager av instrument eller större leveranser ut till kund.

Ansvarsförsäkring

Vid transport av klaviaturinstrument är det självklart viktigt för dig som kund att veta att vi har heltäckande ansvarsförsäkringar. Om något mot förmodan skulle hända med ditt instrument får du givetvis ersättning så du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss. Likaså har vi förstås de försäkringar som krävs i branschen för våra anställda. Pianoflytt är ett tungt jobb och vår personal får den utbildning som krävs för att göra det på ett säkert sätt så att ingen skadas. De är också skyddade av heltäckande försäkringar under arbetet.

Vi har omfattande erfarenhet av att flytta tunga klaviaturinstrument