Om oss

Specialister på tunga flyttar

Vi är en firma som utför kvalitetssäkrade flyttjänster åt privatpersoner som företag. Vår personal är utbildad inom sina respektive arbetsområden såsom tunga lyft och transport och vi har alltid ett servicetänk i fokus.

Vi har trafiktillstånd och yrkeskunnande för godstransport och kan garantera att vi hanterar alla transporter enligt de lagar och förordningar som gäller. Vi är givetvis försäkrade om en olycka skulle inträffa under en transport.

Vi är bland annat specialiserade på transport av klaviaturinstrument såsom pianon, flyglar, orglar med mera. Vi arbetar både med privatkunder, företag och offentlig sektor i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder även tjänster för flytt av andra större och tyngre föremål såsom kassaskåp och stora möbelstycken.

Personlig service alltid i fokus för oss

Genom vår breda kompetens och långa erfarenhet har vi gjort oss kända som experter inom området pianoflytt. Vi är mycket måna om att ge en personlig service och vårdar våra kundförhållanden. Det är viktigt för oss att du ska vara nöjd med tjänsterna vi utför så att du gärna kommer igen. Vi arbetar ofta med företag som återkommande behöver flytt av pianon och flyglar, såsom konsertsalar och hotell. De vet att hos oss görs flytten snabbt och smidigt och instrumenten tas om hand på rätt sätt.

Vi utför mer prisvärda tjänster än många av våra konkurrenter och tar alla våra uppdrag på största allvar. Varmt välkommen att kontakta oss redan i dag!

Vi har hjälpt hundratals små och stora kunder med pianoflytt i Stockholm