Om oss

Specialister på tunga flyttar

Vi är en firma som utför städ- och flyttjänster åt såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder även magasinering. Vår personal är utbildad inom sina respektive arbetsområden och vi har alltid ett servicetänk i fokus.

Vi är bland annat specialiserade på transport av klaviaturinstrument såsom pianon, flyglar, orglar med mera. Vi arbetar både med privatkunder, företag och offentlig sektor. Vi erbjuder även tjänster för flytt av andra större och tyngre föremål såsom kassaskåp och stora möbelstycken.

Genom vår breda kompetens och långa erfarenhet har vi gjort oss kända som experter inom området pianoflytt. Vi är mycket måna om att ge en personlig service och vårdar våra kundförhållanden. Det är viktigt för oss att du ska vara nöjd med tjänsterna vi utför så att du gärna kommer igen. Vi arbetar ofta med företag som återkommande behöver flytt av pianon och flyglar, såsom konsertsalar och hotell. De vet att hos oss görs flytten snabbt och smidigt och instrumenten tas om hand på rätt sätt.

Vi utför mer prisvärda tjänster än många av våra konkurrenter och tar alla våra uppdrag på största allvar. Varmt välkommen att kontakta oss redan i dag!

Vi har hjälpt hundratals små och stora kunder med pianoflytt i Stockholm