Pianoflytt Stockholm

Specialisten på piano- och flygeltransport | 070-741 37 72

Om oss

Vi är en firma som utför städ- och flytttjänster åt såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder även magasinering. Vår personal är utbildad inom sina respektive arbetsområden och vi har alltid ett servicetänk i fokus.

Vi är specialiserade på transport av klaviaturinstrument såsom pianon, flyglar, orglar med mera. Vi arbetar både med privatkunder, företag och offentlig sektor. Vi erbjuder även tjänster för flytt av andra större och tyngre föremål såsom kassaskåp och stora möbelstycken. Dessutom har vi egna lager för magasinering av instrument.

Genom vår breda kompetens och långa erfarenhet har vi gjort oss kända som experter inom området pianoflytt. Vi är mycket måna om att ge en personlig service och vårdar våra kundförhållanden. Det är viktigt för oss att du ska vara nöjd med tjänsterna vi utför så att du gärna kommer igen. Vi arbetar ofta med företag som återkommande behöver flytt av pianon och flyglar, såsom konsertsalar och hotell. De vet att hos oss görs flytten snabbt och smidigt och instrumenten tas om hand på rätt sätt.

Vi har hjälpt hundratals små och stora kunder med pianoflytt i Stockholm