Pianoflytt Stockholm

Specialisten på piano- och flygeltransport | 070-741 37 72

Övriga tjänster

Städning

Vi utför alla former av städning. Att skapa bättre förutsättningar för både privatliv och arbetsliv är alltid i fokus för oss. Personligt bemötande, noggrannhet och snabb service är våra ledord. Vi utför hemstädning, företagsstädning, flyttstädning och ett flertal andra kompetenta och trygga städtjänster.

Flytttjänster

Vi strävar efter att ge dig som kund så låga priser som möjligt när det handlar om tjänster inom flytthjälp och flyttstäd. Vi har ett flertal flyttpaket där du kan välja tilläggstjänster som packmästare, extra flyttbärare, uppackning och flyttkartonger. All vår personal är utbildad inom flytt och städ.

Företagstjänster

Vi hjälper företag med ett flertal tjänster: flytt, städ, trappstädning, kontorsstädning, snöskottning med mera. Vi städar hotell och restauranter på de tider som passar. Allt utfört av kompetent, erfaren och välutbildad personal med service i fokus.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering för såväl företag som privatpersoner. Har du behov av att förvara skrymmande inventarier och annat under en längre eller kortare tid så kan du med fördel kontakta oss.

Vi erbjuder inte bara flytt utan även magasinering av instrument